OKLART OM RACE DAY PÅ KJULA 2018

Vi vet inte om det går att köra något Bug Run Race Day 2018, på grund av oklarheter kring tillstånd för Kjula Raceway.

Helgen 27-28 maj 2017 skulle Kjula Raceway kört sin vårtävling ”Fuck Cancer Tour #1” och samtidigt skulle Bug Run Race Day körts där också. Tyvärr var det krav från kommunen som satt käppar i hjulet. Så här skrev Kjula Raceway på sin Facebook:

8 maj: ”Hej Alla! Vi förstår att det finns funderingar över varför inte anmälan är ute. Anledningen är att vi har visst problem med miljön och decibeltaket. Förhandlingar pågar, många samtal är det. Förhoppningsvis kan vi ge ett besked under onsdag denna vecka. Vi har fått göra om vårt regelverk, vilket har tagit tid, och nu går vi in i slutfasen på denna för oss bisarra historia. Jag stannar där, med info. Ni får gärna kommentera eller ställa frågor, men som det är just nu idag, så är det omöjligt för oss att bemöta eller besvara dessa. På ett eller annat sätt kommer det bli köra av. Ni kommer att bli informerade så snart vi vet. Ha en fortsatt bra dag! Janne!”

13 maj: ”Med all respekt för att det är drösvis med folk som väntar på besked om att få köra, så vill jag säga följande, samtalen som förs är ingen lek, det hoppas vi att alla ni förstår. Här på FB är vi nästan 5 tusen medlemmar i denna grupp, den är alltså väldigt öppen, det i sin tur gör att det kan fara iväg en och annan groda, som vi inte vill höra just nu, eller att andra ska läsa.
VI STÄLLER IN FÖRSTA RACET 27-28 MAJ! Detta av flera orsaker, men det är praktiskt rent omöjligt att köra igenom det genom myndighetsmaskinen på så kort tid! Det är ett mycket svårt beslut att fatta, man blir nästan tårögd! Det betyder i dagsläget att vi flyttar säsongen ”ett hack åt höger”. Vi kommer fortsätta att hålla samma låga profil här på FB, tillsvidare! Tids nog kommer alla berörda parter, typ förare, team, funkisar, publik och alla andra få full insyn i vad som hände. Så jag säger som tidigare, ni får ställa frågor, men det är omöjligt för oss att svara och bemöta dessa! Övertygad om att alla tjänar på det i slutändan Ha en bra helg! Janne&Johan!

Läs mer här

/Bugrunners

Information

Nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster!

Bug Run Picknick välkomnar Volkswagenmodeller från alla år.

Bug Run är den Stora träffen, öppen för alla VW från 1949–2018.

Bug Run Wet är en ny träff för VWattenkylt.

Bug Run Classic arrangeras för åttonde året och Aircooled Only gäller här.

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Följ oss på Instagram!