Bug Run Classic 2014

Bug Run Classic i rekordvärme igen!

DSC_0476

Bug Run Classic blev även denna gång en stekhet succé! Det var klarblå himmel i stort sett hela helgen, underbara milda kvällar – och mängder av ruggigt snabba repor på strippen. Vi har inte ens kunnat räkna alla personbästanoteringar som gjordes!

Vi njöt naturligtvis extra mycket när Johan Dryselius satte nytt Europarekord med sin VW Pro Stock. Ett par hisnande repor där han hela tiden bättrade tiderna slutade till sist med 9,85 sekunder och 218 km i racebilen med 2388 cc-motor! Grattis Johan!

DSC_0450

Och sedan var det förstås alla andra fantastiska prestationer, både på strippen och de som utförts i garagen under vintern. Här är resultatlistan när det gäller ställningen i Bugsprint Series:

Bugsprint_tot_deltavl4_14

/Bugrunners