BIG BUG RUN FUN PÅ MANTORP 5-6 JUNI!

All information finns under Meny

Klicka på menyn längst upp till vänster. Då kallar du fram flikarna, som visar all info om tidsscheman, priser och all körning, marknad, medåkning, utställning och allt annat som händer på Mantorp Park, i takt med att det blir klart.

Gratis marknadsplats

Försäljningsplatserna på privatmarknaden på Bug Run kostar inget utöver entrékostnaden.
Det går inte att förboka plats, utan det är först till kvarn som gäller. Marknadsplatserna är 4 meter djupa på hårt grusunderlag. Välkommen att sälja – och fynda!
Privatmarknaden gäller endast privatpersoner. Om du har företag ska du kontakta oss för en företagsplats i stället.

Minibilar ställs ut

Välkomna att ta med era minibilar till Bug Run! Det blir en specialutställning på söndag 9 juni för alla barn med minibilar.
Platsen är framför depåhuset intill Volkswagen Sveriges monter. Bilarna bedöms av samma expertjury som de stora bilarna. Prisutdelningen blir första av allt på scenen, på söndagen kl 15.

Gratis Dyno Test

Nu är det rätt många år som Markus Maxe kört stenhårt Dyno Test på rullande landsvägen på Bug Run. Det kostar ingenting och du behöver inte föranmäla dig. För att testa hämtar du bara en kölapp i informationen på Mantorp. Det är den röda dörren i stora NGK-huset, där du också kan köpa t-shirt.

Finland leder hittills Dyno-ligan, vi får se vem som har högsta effekten i år!

Häftigaste medåkningen – ever!

I år har vi riktigt grymt uppställ på medåkningen.

Eller vad sägs om Golf GTI TCR – två stycken! – en av dem Stertmans superpreppade TCR du kan läsa om i Bug Run-tidningen! Den andra en TCR ”original” – och det är en banbil som räcker långt! Plus Golf GTI Clubsport. De tre bilarna körs av racingförare, så de kan bjuda dig på en riktig ruggig tur på banan.

Medåkningen är samtidigt som den öppna bankörningen. Det är tre pass lördag: kl 09.25 till 10.20, 10.40 till 11.20 och 12.40 till 13.40. Söndag har du chans kl 09.00 till 10.00.

Ställ dig bara i kö precis utanför Informationen i NGK-huset, så får du låna hjälm och handskar innan vi spänner fast dig. Yiihaa!

Lördagskvällens sköna cruising

På lördagskvällen 8 juni är det igen dags för en av de skönaste stunderna på Bug Run: lördagscruising på banan!

Som upptakt till kvällen på campingarna får vi en chans att se alla grymma bilar rulla längs hela banan. Vi samlas med bilarna vid scenen på Kurvancampingen kl 18 och så rullar den lååånga paraden ut därifrån.

Två saker att tänka på, bara: 0 promille gäller för föraren, precis som på vanlig väg. Och snälla, skjut INTE ut konfetti så att det kan blåsa bort till strippen! Strippen är ju preppad med klister, så allt fastnar där och förstör enormt för dragracingteamen. Och vi vill ju se nya rekordtider på söndagen, eller hur!

Läs 2019 års Bug Run e-Magasin

2019 års Bug Run magasin har skickats till många svenska Volkswagenägare.

Här hittar du reportage om superrenoveringar och om hur en sprillans ny GTI TCR har vässats ytterligare. Vi rapporterar också från fabriken där nya T-Cross tillverkas, om teamet som varit mest vinstrikt på dragstrippen och mycket mer läsning.

Klicka på bilden, så hittar du det blädderbara e-magasinet:

 

 

BUG RUN 2015 OFFICIAL MOVIE

BUG RUN 2015 TEASER

BUG RUN 2014 OFFICIAL MOVIE 1

BUG RUN 2014 OFFICIAL MOVIE 2

BUG RUN 2013 THE OFFICIAL 30TH ANNIVERSARY MOVIE

BUG RUN 2012 THE OFFICIAL MOVIE

Ett par smakprov på hur det ser ut på Bug Run. Skön stämning, eller hur?!

/Bugrunners

Reservation för ändringar.

Information

Nordens största VW-träffar, av entusiaster, för entusiaster!

Bug Run Picknick välkomnar Volkswagenmodeller från alla år.

Bug Run är den Stora träffen, öppen för alla VW från 1949–2020.

Bug Run Classic arrangeras för tionde året 2020 och Aircooled Only gäller här.

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Följ oss på Instagram!