Bug Run Picknick

4 maj, folkfest för VW-entusiaster!

Bug Run Picknick – en klassisk vårträff

Bug Run Picknick på Gärdet i Stockholm är verkligen en härlig signal om den annalkande våren. Det här är platsen där Volkswagen introducerades i Sverige. Som vanligt samlas vi,
i enkelhetens anda, bland både gamla och nya VW-fordon, picknickkorgar och glada människor.

Vi träffas på Greve von Essens väg på Gärdet i Stockholm, vid högsta punkten på det här fina fältet.

Åk in från ”baksidan” vid Dramatiska Institutet och sikta mot höjden. Vi brukar samlas vid
10-tiden och programmet är väldigt enkelt: vi strosar runt och tittar på varandras fina bilar, pratar med vänner som vi inte sett på hela vintern och fikar i gröngräset.

Stockholm V-Dubs är medarrangör och välkomnar alla fina folkor till denna vår-kickoff. Volkswagenhistoriska klubben, VWHK, är också på plats med sin unika buss och det finns många att prata folka med. Och ta gärna med hund, de brukar få leka fritt i gräset och ha det lika härligt som vi tvåbenta.

En foodtruck kommer att vara på plats även i år. Det betyder att vi kan köpa god street food och njuta i gröngräset där. Denna gång är det Tropical Truck vi kan njuta av.

Vid 15-tiden brukar vi vara nöjda och rundar av, det beror lite på vädret. Är det riktigt fint väder kan man gärna stanna längre och njuta i solen.

Hjärtligt välkomna till denna sköna vårträff!

/Bugrunners och Stockholm V-Dubs

Bug Run Picknick

Plats och tid

Datum: Lördagen 4 maj 2024
Tid: Kl. 10-15
Plats:
Gärdet, Greve von Essens väg, Stockholm. Hitta hit >

Vårmat hos Tropical Truck!

Vi har just bokat Tropical Truck för att vara hos oss på Gärdet under Bug Run Picknick. Tropical Truck är en foodtruck med fräsch mat från Peru, Bolivia och Argentina. Helt enkelt latin street food med tacos, ceviche, wokad ryggbiff med rödlök och mycket annat gott. De är på plats kl 10-15, så sikta på en ”latino vårlunch” på picknickfilten!

Följ oss på sociala medier för senaste nytt

Fler bilder och senaste nytt hittar du på våra Instagram. Tagga oss gärna i dina egna bilder @bugrun.official.

Translate »