Tider och info om Bug Run Classic 5-6 aug

Aircooled only på Malmby!

Sommaren är kort! Det är redan dags för ”nya” Bug Run Classic #11 på Malmby Fairground utanför Strängnäs fredag-lördag 5-6 augusti! Aircooled only gäller här.

Vi öppnar fredag 5 aug kl 12, vi hoppas på stor lyftkyltmarknad och fin utställning. Här blir det inte dragracing, det här fältet är inte preppat. Men vi har planerat lite andra trevliga körövningar under helgen.

HITTA TILL MALMBY

FREDAG 5 AUGUSTI

Fältet öppnar fredag kl 12. Här blir det camping, det finns fina platser för marknad och utställning och så kommer det food trucks med mat.
Lite vila, något att äta och koll av marknaden på eftermiddagen, sedan tänker vi ta med oss den populära traditionen med kvällscruising från Tierp. Avfärd från Malmbyfältet mot Strängnäs kl 18, är tanken.
Tillbaka är det kanske dags för mat och en skön kväll med goda vänner.

LÖRDAG 6 AUGUSTI

Lördagen är utställningsdagen med jurybedömning från kl 10. Kanske har fler som vill sälja delar hunnit fram till marknaden och det finns chans att göra fynd.
På eftermiddagen arrangerar vi ett roadrun med klurigt VW-quiz på trevliga vägar i Mariefredstrakten. Där blir det också erbjudanden från lokala företag under rundan, som tar drygt en timme.
Tillbaka på träffen siktar vi på en trevlig kväll tillsammans och inleder med prisutdelning i utställningen. Och korar vinnaren i roadrunet, förstås.
Det går förstås att sova kvar under natten och rulla hemåt före lunch på söndagen.

ENTRÉPRIS

Entré för helgen 200 kr/person över 15 år, barn upp till 15 gratis.
Ingen kostnad för att sälja på marknaden.

DET HÄR ÄR MALMBYFÄLTET

JURYBEDÖMD UTSTÄLLNING

Det är jurybedömd tävling för luftkylt och vattenkylt med priser till fem vinnare – Bug Run Classic Top Five 2022. Uppställning för bedömning från kl 10 på lördagen.

FRIA MARKNADSPLATSER

Det kostar inget att sälja delar, tillbehör och annat kul på privatmarknaden. Ta med egna bord eller annat underlag. Välkomna att ta med så mycket delar som möjligt! Transportbilar av eventuellt annat märke kan parkeras vid marknadsplatsen.

CAMPING

Camping från fredag ingår i entrépriset.

MAT

Det kommer food trucks till Malmby under helgen. Det kommer att gå att köpa smashburgers, grekiskt, vegetariskt och wraps, bland annat. Truckarna kommer att stå vid en foodcourt med bänkar och bord centralt i marknadsgatan.
Välkommen att fynda, träffas och njuta i VWänners sällskap!

VINNARNA 2021

Här är bilder på förra årets vinnare, under det första BRC som arrangerades på Malmby vid Strängnäs.
”Top five” utses av den kunniga juryn från VWHK, som alltid svarat för sakkunskapen när det gäller luftkylda VW på BRC.
Grattis allihop!
Och vinnarna på BRC10 var:
Nicklas Rydh, Åtvidaberg, T1/11 1959.
Dan Johansson, Degerfors, T114 limousine 1961.
Roger Håkansson, Kvissleby, Karmann Ghia 1959.
Håkan Jakobsson, Örebro, T1 1200 1964.
Mikael Grönberg, Järfälla, T2 1967.
Info uppdateras löpande med mer detaljer.
/Bugrunners
Translate »